Agenda

Laden Evenementen

Licht, theatrale audiotour op het Russisch Ereveld

zaterdag 2 maart 2019 - zondag 17 maart 2019

| €10,00

Evenement Navigatie

Een theatrale audiotour op een begraafplaats. Dat is het plan van de makers van ‘Licht’, een luistervoorstelling die in februari moet gaan plaatsvinden op het Russisch Ereveld in Leusden. De voorstelling voert bezoekers na zonsondergang met een koptelefoon langs de lange rijen oorlogsgraven van Sovjetsoldaten, die met light art subtiel worden verlicht. Op intieme wijze ontdekt het publiek de onbelichte verhalen die schuil gaan achter deze grafstenen.

Juist nu, met de huidige moeizame verhoudingen tussen verschillende landen, is het belangrijk om de verhalen van deze oorlogsslachtoffers te vertellen, vinden de makers. Omdat veel tact en inlevingsvermogen is vereist, werken ze speciaal voor dit initiatief samen met een professioneel team uit de journalistiek en verschillende kunstdisciplines, zoals theater en light art. Studenten van onderwijsinstelling ’t Atrium leveren ook een bijdrage aan de realisatie.

Er is dus beperkt plek. Meld je dus nu al aan, zodat we je voorrang kunnen geven bij de indeling. (Aanmelden is vooralsnog vrijblijvend, meer informatie over de data volgt.)

 

Opmerkingen:

 

Gegevens

Begin:
zaterdag 2 maart 2019
Einde:
zondag 17 maart 2019
Kosten:
€10,00

Locatie

Russisch Ereveld
Dodeweg 31, Leusden, Nederland + Google Maps