Help met plaatsen van bloemen en foto’s!

Op woensdag 3 mei om 13.00 uur plaatsen we weer bloemen op alle geadopteerde graven. U bent van harte welkom om te helpen. Ook plaatsen we de foto’s van honderd soldaten bij hun graf, zodat de grijze stenen een gezicht krijgen. Aanmelden is niet verplicht maar wel prettig voor de organisatie: info@russisch-ereveld.nl.

De Stille Tocht op donderdag 4 mei bezoekt dit jaar op Dodenherdenking nog voor 20:00 uur het Russisch Ereveld. Pas nadat de stoet langs alle oorlogsgraven is gelopen, worden er twee minuten stilte gehouden. De Stille Tocht start om 18:45 uur bij Kamp Amersfoort.

Ook dit jaar organiseert de Ambassade van de Russische Federatie op dinsdag 9 mei een herdenking op het Russisch Ereveld. Belangstellenden zijn vanaf 10:30 uur welkom op het voorplein van Rusthof. De ceremonie begint om 11:00 uur. Na de officiële herdenking organiseert de ambassade een receptie en vindt de actie Onsterfelijk Regiment plaats.

Deel dit artikelShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page